1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1084078

Sv: Werner slutar!
Poffa: Läste just det på modohockey.se och blev både lite smått deppad och insåg att det kanske är en bra lösning. Hade gärna sett att han tagit målrekordet, men som han spelat så skulle nog inte det vara så stor risk. Nu lär man frigöra en ganska rejäl lön, även om de fortsätter att betala en del av den. Det känns dock en aning knepigt när vi hela säsongen varit kort om folk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Werner slutar!
MorganaLefaey:

Jag tycker att det känns som en perfekt lösning, även om man bortser ifrån det ekonomiska. Alla har kunnat se att han inte har varit bra, han har inte känt sig bra - då är det väl bättre att han slutar innan det blir ännu värre? Och vi har fortfarande möjligheten att minnas tillbaka till när han var bra, eftersom det inte är så jättelänge sen...
Kommentera

Sv: Werner slutar!
MorganaLefaey: Med tanke på hur dålig han varit i år så är det så klart väntat, och bör också lyfta laget om man får in en hungrigare spelare..

Å andra sidan så har det slagit mig hur mycket färre lägen Werner fått i år. Han har helt enkelt inte fått de där passen framför mål som han behöver. Jag tänkte på det i PP igår, han stod helt perfekt framför mål och var knappt uppvaktad, ändå får han inte passet..

Uppsidan får vara att vi förmodligen frigör pengar till värvningar, men vad finns där ute egentligen?
Kommentera