1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1084150

Sv: Werner slutar!
Poffa: Absolut! Inget tvivel om att man måste göra en påkostad ceremoni, det handlar ju om föreningens kanske störste spelare genom tiderna (åtminstone sett till vad han gjort för föreningen), och ingen vanlig medelmåtta. Mr. MoDo ska avtackas med värdighet!

Klart att det finns tid, och finns det inte så tar man sig tid. Man får väl börja med ceremonin en halvtimme tidigare, eller skjuta på matchen en halvtimme eller så, det är väl inget mer med det. Kan man göra just detta i NHL så kan man här hemma med. Att göra det mot just Skellefteå känns som det naturligaste tillfället i världen att göra det, med tanke på hans förflutna i den föreningen med.

Är bara lite rädd för att det blir någon riktig lågbudgetvariant av det hela. Ecke och Jerry skjuter på tröjhissandet på obestämd framtid, ger honom en blomsterkvast, tar en bild och sedan kväser speakern alla försök till stående ovationer för att "matchen måste ju komma igång". Det skulle vara fullständigt ovärdigt och pinsamt, men risken finns ju där.
Kommentera