1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478037 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1084305

Sv: Werner slutar!
Wayne Gresky:

Verkligen. Jag fällde en tår när man fick se målrekordsbilden, men i övrigt är det ju inte direkt förra säsongen som framkallar de ljuvligaste Wernerminnena.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Werner slutar!
knaskamilla: Bara tanken på att en sådan stor hockeyspelare plötsligt lägger hockeyn på hyllan känns vemodigt,även fast de kanske va lika bra! Jag önskar ända lite att han lirat säsongen ut och kanske kanske i lite bättre omgivning än i 4:e line så kunde de ha blivit några kassar till.
De verkar ju så otroligt, från att vara en hyperfarlig målgörare till att inte knappt få in en puck känns surt och konstigt. Vist har werner inte varit lika effektiv som tidigare år men han har ändå isens största hjärta och man ser i alla närkamper vilken respekt motståndarna har för denne nr#9 Just nu känns de mest tomt, men de är ju bara han som kan avgöra när han känner att han inte vill längre... Jag önskar dig lyckatill magnus och kanske någon gång vi får se dig i båset tillsammans med de dina i modo hockey på ett eller annat sätt..!
Kommentera

Sv: Werner slutar!
knaskamilla: Hm, så det här är alltså inte bara en gigantisk PR-kampanj för boken om Wernblom? Tänkte att man skulle vakna upp imorgon och Hasse Andersson är hur glad som helst över en hur trevlig som helst dag var som helst i landet som helst.

Sedan är det intressant tycker jag att det i varje fall finns en människa som anser att Wernblom är ovärdig att få sin tröja upphissad i taket för att han spelat tre säsonger i Skellefteå.
Kommentera