1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481700 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1092396

Sv: Linköping - MODO Hockey 2008-11-25, kl 19:00
knaskamilla:

Du glömmer att LHC ju är ett sådant magnifikt spelande lag, och då spelar naturligtvis bra is en stor roll.

Stackars dom!
Köper ihop ett helt lag, bygger en ny arena men glömmer bort att is är bra att ha om man ska spela ishockey...

BTW, isen måste tydligen varit bedrövlig även i Champions Hockey League..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping - MODO Hockey 2008-11-25, kl 19:00
Gidde: Såg man matchen igår så var det så var det ganska uppenbart att isen inte var bra. Det är sällan jag sett så många spelare snubbla eller bara tappa pucken Med tanke på hur puckarna sedan studsade så undrar man nästan om de glömt att kyla dem också.

Sen kvarstår dock faktum att LHC inte kan skylla på några andra än sig själva. Konstigt att ett lag med sådan hockeykultur inte kan få fram bra is...

Det var väl ett fotbollslag i Sydamerika som för några år sedan plöjde! sin egen hemmaplan inför ett möte med ett topplag för att förhindra alla former av skönspel. Det kanske kan vara en tanke när vi möter spelskickliga motståndarlag hemma under formsvackor i framtiden? Bara skicka ut Bengt Hedin på isen med hacka och spade kvällen före match.
Kommentera

Sv: Linköping - MODO Hockey 2008-11-25, kl 19:00
Måste bara få kommentera segern igår.

Även om LHC hade uppenbara problem på alla möjliga håll var det en dröm att se hur vi tog oss ur egen zon igår. Det var klurigt, säkert och snabbt. En stor anledning till att vi lyckades så bra igår var att vi oerhört snabbt fick pucken ur egen zon till en forward med fart. Det var en match där jag log från första nedsläpp till slutsignalen gick, jag hade gärna förlorat med det där spelet.

Fortsätt så!
Kommentera

Sv: Linköping - MODO Hockey 2008-11-25, kl 19:00

Gidde: Frågan är hur spelande lag de är egentligen om man har mycket lättare att vinna på dålig is om man spelar destruktivt. De har väl 6 vunna och 3 förlorade. Kanske så att de inte är ett spelande lag ändå.

Kommentera