1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1110953

Sv: Harri hunni bunni hunn? Länsderby 2 av 3
Äh, jag slänger in det här inlägget under denna rubrik.

En redogörelse för det nuvarande skadeläget i truppen.

"MODO- forwarden Fredrik Warg som skadade bäckenet borta mot HV 71 när han efter en målchans kanade in i målburen blir borta, som det ser ut, en vecka till.

- Fredrik har en blödning i bäckenbenet, en skada som normalt tar två- tre veckor att läka, berättar MODO-massören Magnus Håkansson. Det har nu gått tolv dagar och som det ser ut får vi klara oss utan Fredrik Warg på isen en vecka till.

Fredrik Warg själv är förstås frustrerad över att han inte kan spela.
Han har varit borta fyra matcher och blir inte att räkna med mot Brynäs eller Djurgården i veckan heller.

- Jag har försökt ett par träningar och det känns bra till att börja, men sedan gör det för ont, säger Warg. Nu ska jag följa Manges råd till hundra procent och hoppas därmed på spel i nästa vecka.

Skadeläget i övrigt i laget:
* Backen Hans Jonsson:
Hasse åker till Sollefteå onsdag för en specialbehandling av sin skadade rygg. Vi är positiva till den och går allt som vi hoppas och så smått räknar med kan Jonsson vara igång på allvar om en vecka.?

* Forwarden Mats Zuccarello Aasen:
Här har vi fått positiva besked efter den röntgen som nyligen gjordes. Det finns inga skelett- eller andra skador på Zuccarellos fot. Han går på is den här veckan. Lite svårt dock att säga när han är matchklar.?

* Forwarden Marco Tuokko:
?Han har en överansträngning i ena ljumsken och kände sig för på värmningen matchdagen innan Timrå. Det gick dock inte och som det ser ut är Marco borta veckan ut, men det är segt virke i finnen så man vet aldrig."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Harri hunni bunni hunn? Länsderby 2 av 3
Paddan: Man får väl hoppas att de inte tror så mycket på Hasse så de låter bli att värva en back. Men skönt att höra att det verkar som alla verkar vara på G tillbaka. Men vem vet? Tycker mig ha hört det förut.
Kommentera