1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484336 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1187984

Sv: RE-building the future 09/10

Lumber Jack: Ecke Holmberg har väl några miljoner som han borde bidra med. Åtminstone om han har ett samvete.

Igår när matchen var över och irritationen började komma tänkte man återigen tanken. Holmberg tackade nej till Abbotts. Ecke tackade nej till två spelare som producerar. Vår dåvarande sportchef tackade nej till de två spelare som var inblandade i Luleås samtliga tre mål igår.

Ecke, ditt förbannade pack! Visa lite känsla för klubben och betala tillbaka varenda ruttet korvöre som du fick i avgångsvederlag. Och ring till Jerry Häggström och övertala honom att göra samma sak. Ni två är för närvarande en av de enskilt största orsakerna till att Modo som stolt elitserieförening är allvarligt på dekis.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10
Poffa:

Barnsligt ältande om Modos anställningavtal. Ecke och Jerry är produkten av Modos styrelses bedömning på den tiden.

De som anställs nu och de spelare som kontrakteras nu är ju en produkt av bedömningar som görs nu. Hur skulle det uppfattas om Modo sammanknippas med avtal som bara är luft?

Frågan är i stället vad det är för samhälle som innebär att en hockeyklubb i vårt område inte lyckas få ihop sponsorer som tycker att det är värt pengarna att betala vad Modo anser. Klubben måste fasa in sig i den verkligheten och göra något åt den saken.

Publikt ligger vi fortfarande över det snitt som man när man byggde arenan skulle räcka för att få den biten att gå ihop. Där har man rimligtvis inte mer att kräva av supportrarna.

Sportsligt är det dessvärre bittrare. Att publiken skulle strömma till mer, ju sämre attraktionskraft laget har kan man ju bara drömma om.

Som sagt. Modo måste bli mer attraktivt, framförallt för att locka sponsorer att tycka att det är värt pengarna eller så får man mätta munnen efter matsäcken.

Uppenbarligen är det så att varumärket MODO Hockey varit överskattat. Sportslig framgång är naturligtvis viktigt, men inte ens ett SM-guld verkar ju göra någon större skillnad, jämfört med att bara finnas. Att laget trots bristande ekonomi ändå satsar så mycket att man blir kvar i ES måste väl ändå vara en förutsättning. Frågan är bara hur länge man klarar av att balansera smörklicken på den varma bordskniven.
Kommentera