1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1187981

Sv: RE-building the future 09/10
Det nya öppna MoDo är mer än bara ord. Nu tar man bladet från munnen och redogör för den mycket prekära situationen. Det ser inte bra ut, men man försöker åtminstone mota Olle i grind och inte hymla med problemen.

allehanda.se/sport/1.1441881
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10
Lumber Jack: Samtidigt så känns det som att vår marknadschef ljög ganska ordentligt under kick-off:en när det talades om att det på sponsorsidan såg ljust ut med ett antal norska företag som gått in som sponsorer i föreningen, bland annat. Det enda jag sett av norsk sponsring är den Pölsevogn som står ouppackad vid trappen på etage 1.

Dessutom så krävs det väl ingen Einstein för att förstå att sponsorbiten är lidande när stora områden vid ingångarna är svartmarkerade, som för att visa att "här borde det sitta reklam".

En kollektiv lönesänkning vore väl det mest "solidariska" just nu från spelarhåll, i varje fall från trotjänarna som till 95% inte ens når upp till godkänd nivå.

Konstigt nog har jag aldrig känt mig så lite lockad av att gå på hockey, eller att ens se matcher med MoDo, som den här säsongen. Första gången det hänt sedan jag mer aktivt började besöka hockeymatcher någon gång runt 82-83.
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10

Lumber Jack: Ecke Holmberg har väl några miljoner som han borde bidra med. Åtminstone om han har ett samvete.

Igår när matchen var över och irritationen började komma tänkte man återigen tanken. Holmberg tackade nej till Abbotts. Ecke tackade nej till två spelare som producerar. Vår dåvarande sportchef tackade nej till de två spelare som var inblandade i Luleås samtliga tre mål igår.

Ecke, ditt förbannade pack! Visa lite känsla för klubben och betala tillbaka varenda ruttet korvöre som du fick i avgångsvederlag. Och ring till Jerry Häggström och övertala honom att göra samma sak. Ni två är för närvarande en av de enskilt största orsakerna till att Modo som stolt elitserieförening är allvarligt på dekis.

Kommentera