1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481846 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1233926

Sv: MODO Hockey - Frölunda 2010-01-30
MODOJohan:

Kändes som att Sjöberg gick in stenhårt för att inte falla för något publiktryck, för i vanliga fall brukar domarna hinna räkna spelarna när publiken skriker. Och det var inte som att det var ont om tid den här gången, de bytte ju till och med ut den sjätte spelaren en gång.

Sjöberg. Vilken kille.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Frölunda 2010-01-30

knaskamilla: Ja idag försökte Sjöberg så desperat att inte tappa matchen att han gjorde just det. Dessutom smittade det av sig på hans assistenter.
Hans inkonsekvens var ofattbar och penibel för alla i svart-vitrandiga tröjor.


Frölunda fick matchen dit dom ville, med justa och ojusta medel, och lyckades få ner den fart som MoDo hade senast emot HV. Och när Modo gick i den fällan tappade dom även en stor del av sitt spel.

Det märktes att Timmy inte spelade och Skröder hade behövt 2-3 gula hjälmar för att setts. Dessutom skall Susse INTE spela pp med Foppa och Macke då han törs inte stå framför målvakten och ta stryk. In med Hinote elle Madsen där så hade vi satt minst en balja i pp idag.
Sedan borde Foppa inse att han inte skall prata med domaren så mycket. Tom MZA insåg hur lönlöst, och potentiellt farligt, det hade varit efter han blivit neddragen i 3:e att han bara skakandes på huvudet åkte till båset.

Kommentera