1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1237842

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Du hänvisar ju bara till auktoriteterna de gånger det gynnar dig. De enda som alltid har rätt i dina ögon är ju Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Poffa: Tycker att sylf sammanfattar det hela mkt bra.
Jag har aldrig påstått att fackkunskapen alltid har rätt, utan att dom iaf har mer rätt än oinsatt lekmannakunskap. Fast det jag egentligen vill få fram är att fackkunskapen har de bästa förutsättningarna att ta ett så korrekt beslut som möjligt, eftersom det i princip aldrig finns några ensidigt och 100%-igt korrekt beslut.
Är du så otroligt laglojal i det här fallet att du inte bara kan erkänna att Berka yrar, bara för att han är modoit?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Poffa: Måste försvara Huge, de ggr han dissar auktoriteter etc så är det ju mestadels journalister o dyl. Att Boork är en kunnig och erfaren tränare mm är det nog ingen som tvivlar på. Nåra här spyr galla över honom liksom "skrikegård", men då handlar det ju om nåt helt annat, då har det blivit personligt och har inget med nåra kunskaper att göra. För övrigt tycker jag att den som kallar Dackell en överskattad sopa inte kan nåt som helst om ishockey och kan definitivt aldrig ha sett Brynäs spela, förutom kanske de få matcher man mött det egna laget.
Kommentera