1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480562 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1238967

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Det här kanske skulle vara något för dig?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hawerchuk:

Exakt. Det lustiga är att man har sålt till exempel herrfotbollen på ett liknande sätt åt andra hållet, med kalsongreklamer, åtsittande tröjor och otaliga frisyrbyten. Av någon anledning anses en kvinna som har tapetserat väggarna med bilder av Beckham och Ljungberg iförda Y-kallingar vara "sportintresserad", medan det för en man totalt oacceptabelt att ens nämna någonting om en kvinnlig lagidrottares utseende.

Så även om mitt inlägg av var halvt ironiskt, så är jag övertygad om att det vore fördelaktigt att släppa lite på stoltheten och någonstans inse att det är underhållning man håller på med. Manliga proffsboxare har ju till exempel bar överkropp, för att inte tala om hur de manliga simmarna brukade se ut. Det kanske bara är jag, men jag får en viss obehagskänsla när kvinnliga Belgian Blues kliar sig på pucken, slickar Gainomax ur mustaschen och vrålar med basröster kraftfulla nog att utlösa en tsunami.

Så istället för att ägna sig åt denna dragshow, kanske man borde överväga att utforma idrotterna så att "normala" kvinnor kan lyckas i dem, dvs basera dem på uthållighet, smidighet och missunnsamhet gentemot sina rivaler. Sedan bör givetvis dräkterna anpassas (precis som man redan har gjort i damtennis, friidrott eller konståkning). Jag känner inte många kvinnor i vanliga livet som vill klä sig som män, så varför ska de göra det på OS-arenan? Tänk gyttjebrottning utan lera så tror jag att vi är på rätt väg.

Lingerie Football League är för töntigt för att kunna tas seriöst, men lik förbaskat verkar det otroligt mycket mer intressant att titta på än damishockey... Som förvisso inte heller kan tas seriöst.
Kommentera