1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483040 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1265487

Sv: Kempehallen
Så är man då i rivningstagen igen. Riva Kempehallen och bygga en ny hall "i anslutning till Fjällräven Center", kan det verkligen vara en vettig idé? Var hade man tänkt bygga den hallen? Om man bums måste bygga nytt är det ju mindre smart att stjäla parkeringsplatser från arenan. Man kan väl lägga den någon annanstans, för plats borde det väl finnas både här och var runt stan? Eller ännu hellre inte riva alls?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kempehallen
Petey21: Konstigt i mycket, smälla upp en träningshall för ishockey på det som troligen är bland de mest attraktiva tomterna i Ö-vik för framtida bostäder och...MoDohallen äger väl MoDo?

Men, men, det "skapar" väl arbetstillfällen får vi hoppas, plus att man nu bygger tak som är skottningsfria för minst 100 år framöver. ;-)
Kommentera

Sv: Kempehallen
Petey21: Mer om det här...

Anders Hagström, gammal modoback förresten, känner jag både personligen och från arbetsliv och har stort förtroende för men jag ställer mig lite undrande vad som menas med "bästa alternativet"...

Jag köper att det är för dyrt att behålla Kempis i sin historiska form pga renoverings- behov mm.
Men varför förstöra själva isytorna ute i Hörnett? Kylanläggningarna och dylikt finns ju redan. Riva själva byggnaden och bygga ny hall runt isytorna borde väl vara det billigaste alternativet.


Kommentera