1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479950 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1274656

Sv: Apropå ingenting...
Berka: Var in på st.nu och spanade litep å matchbilderna. Snacka om att det såg ut som höndsgård och en hel del bjussande på frilägen från blålinjen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Yes , jag såg dom oxå, även lite snuttar från övriga spelet, och det var pinsamt att se alla dessa herrar i modo´s sk. ryggrad som blivit slöare och segare, men man väljer fortfarande att tycka att dom e top of the line.
Ibland funderade jag på om det överhuvudtaget fanns en backlinje på isen för det såg lurt ut, sen ska vi inte bara gnälla på backlinjen, framåt var det ju lika tamt.
Som jag skrev tidigare så ska vi inte döma ut laget på försäsongen för kraftigt, men faktum är att vi bara vunnit 2 matcher och då mot ett finskt å ett allsvenskt bottenlag, bör ju ringa vissa klockor nu då det är 2 veckor kvar tills det är fullt allvar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
enligt mig så var det 3 st som fick godkänt denna match. Danielsson tack vare målet, Tollefsen bröt många lägen och smällde på lite smått och Dahlberg än fast han släppte in 4 mål , kunde blivigt 3-4 mål till annars.
Kommentera