1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1280255

Sv: MoDo - Luleå 100921
Mikael Uhlin: Sen skulle jag säga att det är tyvärr lite för lite folk som har ekonomin att fara på hemmamatcherna i den utsträckning man skulle vilja om man kommer en bit utanför stan eller rent av i grannstäderna.

Jag är från h-sand och jag skulle gärna åka på fler matcher än vad jag gör nu men att först köpa en biljett på stan 120+ 15 sen att ta buss (svanbergs trafik) 140 = 275 kr är inget jag och många andra kan betala så ofta, Varför kan inte modo hockey hjälpa bussbolag att sponsra med några % på utgifterna och på så sätt hålla bussbiljettpriserna lägre och på så sätt har fler folk utifrån råd att komma.

Just nu får svanbergs tarfik inte en krona från modo, inte ens en gratisbiljett till busschauffören, ändå kör han folk från härnösand till varje match och tvingas då ta 140 kr i bussbiljett I min mening lite för dyrt tyvärr
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Luleå 100921

Berka: 140 kr är ändå bara 16 kr mer än normaltaxan för hockeybussarna, så då gör han ju inte ett så himla stort påslag.

Det mest deprimerande är att se att i princip samma sektioner står helt tomma säsong efter säsong utan att någon form av åtgärd görs. I år verkar också sargreklamsförsäljningen vara riktigt dålig, då en stor del av långsidan (på den sida där kameran står) förefaller vara osåld.

Kommentera