1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478102 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1280249

Sv: MoDo - Luleå 100921
Berka: Tiderna förändras. De sista 10 åren i Kempis var publiksiffror över 5000 en sällsynthet och rentutav en utopi en tisdagkväll i slutet av september.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Luleå 100921
Mikael Uhlin: Pratar vi relativt så gör ni ju en mycket större uppoffring idag än på 80-talet för att hålla MoDo i högsta serien - förutom att det fortfarande är 2 000 fler på matcherna så har jag känslan av att Ö-viksbor har tappat köpkraft på 20 år i takt med att välavlönade skiftjobb i industrin ersatts med jobb inom handel och service.

Ni är alltså mer passionerade idag, men jag tror ändå att man kan hitta några hundra personer till för varje match genom att vara lite mer snäll/realistisk med prissättningen.
Kommentera

Sv: MoDo - Luleå 100921
Mikael Uhlin: Sen skulle jag säga att det är tyvärr lite för lite folk som har ekonomin att fara på hemmamatcherna i den utsträckning man skulle vilja om man kommer en bit utanför stan eller rent av i grannstäderna.

Jag är från h-sand och jag skulle gärna åka på fler matcher än vad jag gör nu men att först köpa en biljett på stan 120+ 15 sen att ta buss (svanbergs trafik) 140 = 275 kr är inget jag och många andra kan betala så ofta, Varför kan inte modo hockey hjälpa bussbolag att sponsra med några % på utgifterna och på så sätt hålla bussbiljettpriserna lägre och på så sätt har fler folk utifrån råd att komma.

Just nu får svanbergs tarfik inte en krona från modo, inte ens en gratisbiljett till busschauffören, ändå kör han folk från härnösand till varje match och tvingas då ta 140 kr i bussbiljett I min mening lite för dyrt tyvärr
Kommentera

Sv: MoDo - Luleå 100921
Mikael Uhlin:
Kanske kan man göra som björn skrev längre ner, kapa biljettpriserna och det speciellt på det sämre sektionerna och försök på så sätt få fler folk till matcherna.

Inte kanske bara för att få in mer slantar untan även för att ge laget stöd på hemmais, framgång föder framgång.
Kommentera