1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481593 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1307511

Sv: MoDo HK - AIK, 2010-11-18
Jag skulle bara i den positiva andans tecken vilja ge en eloge till fjärdekedjans gnugg idag. Både Hägga, Blomman och Svarten spenderade större delen av sin speltid i motståndarzonen och hade ju bud på ett par tre kassar idag. Sedan kan man såklart peka på just det, effektiviteten. Men det tar vi en annan gång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo HK - AIK, 2010-11-18

Mano: Vet inte om det säger så mycket, men idag gjorde nog Josefsson sin bästa match i MoDo-tröjan. Däremot så uppträdde Timander och Tollefsen idag som två halvt vettskrämda juniorer som får spela på stor is för första gången.

Sedan har jag svårt att bedöma om Victor Fasth är bra, eller om det var MoDospelarna som gjorde honom bra. Han fick ju oftast mota puckar i oskymda lägen och utan allt för stora sidoförflyttningar. Men båda målvakterna i dagens match tycker jag spelar med ett ganska behärskat lugn, detta trots att Dahlberg ideligen hade felpassande medspelare att tampas med

Kommentera

Sv: MoDo HK - AIK, 2010-11-18
Mano: Hägga var outstanding idag med sin riviga spelstil, han jobbar verkligen häcken av sig i varje byte (ursäkta språket)
Kommentera