1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481449 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1318404

Sv: Färjestad - MODO Hockey 2010-12-04
Gustafsson: Varför är domen ett skämt? Vilka andra domar visar att DN agerat annorlunda i detta fall gentemot tidigare?

Jag beskyddar inte domarna eller DN, däremot förstår jag komplexiteten i deras uppdrag och har inte som många här ett inbyggt motstånd mot dem, då jag inte tror det finns någon funktionär som är så korkad att de systematiskt vill straffa ett lag. Och uppenbarligen är det nog inte jag som vill vara "häftig" med mitt agerande här, den rollen är rätt upptagen av alla som slentrianmässigt pekar finger åt de funktionärer som leder matcherna.

Poffa: Nu är det ju inte disciplinnämnden som själva anmält BR utan domaren. Och det är hans ansvar att se till att han agerar förutsägbart genom att hålla sin linje nu och i framtiden så att spelarna vet vart gränsen går. Så att peka finger mot disciplinnämnden känns fel då de inte är på isen eller vid sidan av den och hör vad som sägs. Vet inte någon annan anmälan som varit liknande denna.

Men att sätta ner foten emot okvädningsord gentemot funktionärer känns som en klart rimlig åtgärd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad - MODO Hockey 2010-12-04
spud: Men om det nu stämmer, som Andreas Johansson säger, att någon av domarna, istället för att gå direkt till domarrummet utan att ta kontakt med spelarna, stod och käftade med spelare utanför omklädningsrummet så är det ju anmärkningsvärt. 
Kommentera

Sv: Färjestad - MODO Hockey 2010-12-04
spud: Problemet uppkommer väl när domarna agerar olika? Kuben valde att inte anmäla Ward efter han svavelosande attack efter match medan Persson anmäler Ritchie för samma sak.
Kommentera