1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481541 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1318427

Sv: Färjestad - MODO Hockey 2010-12-04
spud: Problemet är ju att i princip alla använder så hårda ord. Att man nu fullständigt godtyckligt slår ned på en spelare och ger honom två matchers avstängning är ju rent av patetiskt. Hade man gått ut och sagt att man skulle rensa upp i det stundtals oerhört hårda språk som används så hade det varit helt ok, men nu sluggar man blint och stänger av en spelare i två matcher.

Hade du spelat hockey och hört allting är jag relativt säker på att även du använt ett liknande språk. Det är oerhört lätt att sitta bakom sin dator och tycka en massa om man själv inte varit i samma position.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad - MODO Hockey 2010-12-04
J F K: De gånger jag varit vid omklädningsrummen efter en match har jag aldrig hört en domare och spelare ha en diskussion. Och det är möjligt att domarna i detta fall tycker att det var allvarligare att allt skedde ett par minuter efter slutsignalen.
Och att alla använder språkbruket känns inte förmildrande, utan snarare en belysning av ett problem inom hockeyn. Hur barnsliga får vuxna män med jävligt hög lön ha?

Ett större problem är att en av MODOs högst betalda genom tiderna sätter sig och MODO i en situation där han inte får spela på 2 matcher för att han ville berätta att domarn är en kuksugare 5 min efter slutsignalen gått. Klart som fan att han som ett proffs vet att han riskerar straff om han förnedrar en domare efter slutsignalen.
Kommentera