1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482690 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1338408

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
Vilken underbar tillställning det var igår! Matchen infriade alla förväntningar

Det finns en risk när man bygger upp förväntningar, ibland infrias de inte och man blir besviken. Men ibland blir allt bättre än väntat, alla förväntningar förverkligas, som en fest man aldrig vill gå hem ifrån.

Igår var en sån kväll – en fest som man inte ville att den skulle ta slut

Jag måste säga att det var sagolik stämning på läktaren, inte riktigt lika trångt som motsvarande match förra året. ”Hela hallen” och ”öka kämpa” lät som en slutspelsmatch – på hemmaplan.

På hockeyligans Web-TV sa man att det var 1500 Modoiter på plats. Jag gissade 800 innan match. Någonstans där emellan låg nog sanningen.

Sen gillade jag varianten på Maskinens låt ”Alla som inte dansar”. Nu sjöng man istället ”Alla som inte hoppar är Timråit”. Detta fick till följd att ingen vågade stå stilla, Gubbar som tanter, unga som gamla. Och tittade man på TV-sändningen ser man hur Timråsupportrarna lite avundsjukt står och sneglar på MODO-publiken.

Matchen igår infriade alla förväntningar

Men deviserna i bannern gäller fortfarande – FOKUS & ÖDMJUKHET

Sen måste jag säga att jag lider med tikarna. Det ser dystert ut, ett anonymt lag, kass keeper, trubbigt anfall, ängsliga backar, negativa supportrar, inga pengar. Jag vill ha Timrå efter oss i tabellen, men jag vill INTE att de ska åka ur. Just nu är nog Timrå elitseriens sämsta lag
Kommentera