1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1338623

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
En annan notering från gårdagens match är de som sköter musiken i Eon. De börjar bli allt mer frustrerade och deras systematiska försök att sabba stämningen är lite genant. Man undrar smått om det är Ambroo som sköter ljudet.

För att inte tala om den där ologiska kopplingen till filmen "Den sista färden". De sitter alltså där uppe i kontrollrummet och försöker förolämpa publiken med något som mer passar in på dem själva. Jag menar förutom hockey är knappast Timrå kända för hög utbildningsnivå, tolerans, öppenhet, inflyttning osv.

Mest genant är att Timrås ledning tillåter att musikkontrollrummet tillåts försöka förolämpa drygt 1000 personer. Har Timrå verkligen råd med det? Har de så mycket pengar?

Jag som precis trodde att Timrå behövde pengar. Vad vet jag, Corso kanske har börjat donera pengar till klubben?

Efter matchens slut när Modopubliken stod kvar och hyllade laget stannade också musikkontrollrummets personal också kvar genom att dra upp volymen och överrösta. Avsikten var att sabotera hyllningen. Vid den här tidpunkten hade alla andra gått hem, ismaskinen höll på göra ny is till juniormatchen efter.

När jag och mina barn och alla andra gick ut till bussar och bilarna stod personalen på rad i musikkontrollrummet och gav oss fingret.

Jag menar, att en testosteronfylld tonåring gör detta kan man kanske acceptera. Men får en elitserie-arrangör verkligen bete sig så.

Jag tro det är dags för herr ordförande och herr VD att motta ett mail. Något säger mig att Timrås VD är intresserad av 1200 extra på läktaren.

Ja, undra om inte det finns någon Medelpadsk tidnig som också inser det oproffsiga i detta.

Jag hoppas att de byter ut denna personal, om inte annat förväntar jag mig en uppsträckning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22

hellge: Det finns väl å andra sidan ingen anledning att låta bortafansen dominera ens hemmaplan? Ifall Timråklacken låter så spelas ingen musik. Nu hade ni ju dessvärre lekstuga både på läktare och is men jag kände mig ganska tacksam över att få dånande musik i öronen framför Modo Syd(?) som höll låda på kortsidan emellanåt när man satt och led och helst av allt ville att någon på isen skulle visa någon form av känslor så man fick någon valuta för pengarna.

Bäst hade väl varit ifall Skröder och Hedman sänkt några av finnarna. Det hade tagit fart på läktaren och vi kanske suppit se dom på isen i vår nästa match.

Kommentera

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22

hellge:

Svenska Ishockeyförbundet Tävlingsbestämmelser 2010/2011
Tävlingsavdelningen Fastställda 2010-04-22
15 2010-07-07
§ 2:6 MUSIK
Musik som spelas i arenorna får ej vara av förlöjligande karaktär eller uttrycka missaktning för
folkgrupp eller annan grupp av personer med anspelning på ras och hudfärg, nationellt eller
etniskt ursprung, religion eller sexuell läggning.

Kommentera

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
hellge: Timrå är synonymt med avsaknad av klass. Det visar de gång på gång både i sin hemmaarena och sin bok här på Hockeysnack. Jag lider med de vettiga personer som drabbats av ödet att hålla på denna klubb och måste skämmas gång på gång över detta. Som modoit njöt jag bara av det enorma mentala övertaget över fjantarna som häckade vid mixerbordet. Vilka losers!
Kommentera

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
hellge: Det är inte Ambroo som sköter musiken men väl en annan HS-TIK nämligen Skarin om jag fattat noterna korrekt.

Det var ju åndå lite småroligt att spelarna dansade och smålog lite till "Dueling Banjos" när det kom tebax ut för att tacka klacken. Den sved nog lite för dom i DJ-båset.
Kommentera

Sv: Timrå - MODO Hockey 2011-01-22
hellge: Löjla dig inte. Det finns ju en anledning till att banjomusiken spelas i timrås arena, men ingen annan stans.
Kommentera