1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1356903

Sv: MODO Hockey - Luleå 2011-03-03
nu är ju inte säsongen slut än, men hur ska man summera lagets prestation? Har laget underpresterat eller är det ledningens fel som gick in i säsongen med aldeles tydligt för tunn och dålig trup, eller är det tränaren som inte lyckats med sin spelide? Jag skulle nog vilja peta lite på alla 3, trupen var dålig fram till jul, challe selar ett spel som uppenbarligen inte passar dagens modo,samt att många spelare verkligen inte levt upp till förväntningarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Luleå 2011-03-03
shinzawai: "OM vi överlever kvalserien, vad fan har vi att komma med då nästa år?"

Jag tycker att det är dags att vi anpassar oss efter det lag vi är, och med det menar jag att det är ohållbart att värva ihop ett lag fullt med stjärnor (som vi väl faktiskt har idag) och sen spelar som krattor, som vi har gjort i tre säsonger nu. Vi kommer antagligen att göra ett minusresultat i år om inte kvalserien kan rädda oss, paradoxalt nog.

Vad jag menar är att jag tycker att om vi ska vara ett lindansargäng som vi faktiskt får inse att vi är, då kan vi lika gärna ha en trupp som ska vara ett lindansargäng också. Unga, utvecklingsbara spelare och en riktig hockeytränare som vi inte har haft sedan Harald.

Jag menar, vi har ju testat att spräcka budgeten och haft stjärnlag, och hur går det?

Nåja, först och främst vill jag ha bort Challe och in med en riktig tränare a la Harald. Sen kan vi ta det därifrån om vi överlever kvalserien.
Kommentera