1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482668 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1357014

Sv: MODO Hockey - Luleå 2011-03-03
zigge: Man kan inte förvänta sig ett konstant flöde av egna talanger. Däremot tror jag att det är väldigt viktigt att de som kommer till MoDo lyckas och att de har en bra upplevelse. Om MoDo kan ses som det optimala fönstret ut mot NHL, så skulle MoDo kunna attrahera väldigt många talanger. Naturligtvis en fantastisk situation och sorligt nog, så tror jag att man hade den chansen efter 2007, men man pissade bort det momentum som SM-guldet gav. Nu är det uppförsbacke.

Jag tror nästan att vi ska hoppas på kvalserien. Jovisst, det är ingen självklarhet att MoDo klarar det, även om man möter lag där våra bänknötare skulle vara stjärnor.

För att kunna ställa med lika stark/starkare trupp nästa säsong, så kommer det att krävas ekonomiska muskler. Utan att veta det, så tror jag inte det är möjligt utan intäkter från kvalserien.

Javisst, jag hoppas också slippa denna nervpirrande, oförutsägbara kvalserie. Emellertid torde tendensen vara ganska solklar för alla som studerar MoDo's tre senaste säsonger både sportsligt och ekonomiskt – vi hamnar i kvalserien förr eller senare. Nästa säsong har vi förmodligen kvar samma tränarpar – har vi likvärdigt/bättre material?

Till skillnad från många andra här på forumet, så tror jag att MoDo överraskande vinner imorgon. Det kommer inte att räcka till slutspel. Istället får våra spelare tidigt spelledigt i år - igen. Vad händer nästa säsong?
Kommentera