1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481084 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1358664

Sv: Inför kvalserien
Att det blir "skoj" med KS är kanske att överdriva, men vi vet att det finns möjlighet till 5 st matcher i Arenan, om man vill uppleva mera hockey. Vi får hoppas på att det blir lagomt spännande för oss MODO-fans. Alla matcher kommer att gälla något, som ger kanske inte skönspel, men kamp.

Klacken bör inte skrika MODO är dom bästa, men vi älskar MODO i stället.
Att vara medgångs supporter ska väl inte höra hemma i Ö-vik.
Nu måste både laget och alla vi andra tro på ett positivt slut. Ingen vinner på gnäll och skäll. Ta vara på det som varit bra och kämpa som sjutton. Hoppas spelarna tränar på straffar, kan bli avgörande.

Alla vi som hoppades på slutspel för killarna har väl räknat med att lägga ut en del pengar på de matcherna. Nu blev det inte så, och ska man vara ärlig kanske de inte kommit så långt. Skulle tro att för MODO:s framtid så är det bra mycket viktigare att betala för matcherna i KS.
Vet ej hur VIP-kortens avtal är, ingår KS -matcherna där i stället för slutspel?

Har de år som det varit slut på matcher andra veckan i mars, blivit tomt tvärtrist.

*****************************************************************
Nu kommer Damerna att spela slutspel och får börja i semin. Men de spelar sitt slutspel på annan ort, vilket är trist. Har ingen aning om de sänder något på teven från de matcherna, de borde vara så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför kvalserien
kärran:
Klart att det skall skrikas att modo hockey är de bästa. Kan du tänka dig ett bättre klubbalternativ? (Skulle bli väldigt konstigt om man satte det i relation till resultatframgångar. Vi skulle aldrig f å skrika de orden på bortaplan i Stockholm t.ex.)

Däremot så kan man väl sluta skalda att vi alla supporters kommer från Ö-vik. det stämmer ju inte alls.
Kommentera