1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1358603

Sv: Inför kvalserien
John K: Trams, jag är här rätt regelbundet nu också. Men jag har haft väldigt mycket att göra de senaste veckorna. Så min tid till att skriva har varit liten. Men om det är något du undrar över är det bara att skriva. Sen vet jag inte vad jag ska känna skam för?

Tror faktiskt att kvalserien kan vara det som behövs för oss. Vi har fått varningklockor de senaste åren iom missade slutspelsplatser, men någon förändring har inte skett.

I år har tonerna varit likadan som andra år, Hasse snackar om att vändningen är nära. Modo levererar nyheter som om vi leder ES. Vår kapten är bäst i ligan, detta trots att han inte får laget att leverera. Supportarna skyller på tränarna och domarna.

Själv hoppas jag innerligt att tränarna får forsatt förtroende, gärna i form av ett nytt längre kontrakt än deras befintliga. Att Per Svartvadet spelar nån säsong till i en checking line för en spotstyver och utan ett C på bröstet. Timander har inte varit sig lik den senaste månaderna, om han inte kommer upp tillbaka ser jag ingen plats för honom till nästa år, skada? Att Per Hållberg fortsätter sin karriär i nån annan klubb är självklart. TT är en ok målvakt om han var backup, han kan går in och gör 90% räddningar. Vi behöver naturligtvis en kanonmålis till nästa år.

Ska bli skoj med KS, vi har allt att förlora. Ett riktigt test på hur vårt lag är funtat.

Dessvärre trodde jag dessutom att det skulle vara en bra ide att åka ner och se AIK-MODO i helgen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför kvalserien
Att det blir "skoj" med KS är kanske att överdriva, men vi vet att det finns möjlighet till 5 st matcher i Arenan, om man vill uppleva mera hockey. Vi får hoppas på att det blir lagomt spännande för oss MODO-fans. Alla matcher kommer att gälla något, som ger kanske inte skönspel, men kamp.

Klacken bör inte skrika MODO är dom bästa, men vi älskar MODO i stället.
Att vara medgångs supporter ska väl inte höra hemma i Ö-vik.
Nu måste både laget och alla vi andra tro på ett positivt slut. Ingen vinner på gnäll och skäll. Ta vara på det som varit bra och kämpa som sjutton. Hoppas spelarna tränar på straffar, kan bli avgörande.

Alla vi som hoppades på slutspel för killarna har väl räknat med att lägga ut en del pengar på de matcherna. Nu blev det inte så, och ska man vara ärlig kanske de inte kommit så långt. Skulle tro att för MODO:s framtid så är det bra mycket viktigare att betala för matcherna i KS.
Vet ej hur VIP-kortens avtal är, ingår KS -matcherna där i stället för slutspel?

Har de år som det varit slut på matcher andra veckan i mars, blivit tomt tvärtrist.

*****************************************************************
Nu kommer Damerna att spela slutspel och får börja i semin. Men de spelar sitt slutspel på annan ort, vilket är trist. Har ingen aning om de sänder något på teven från de matcherna, de borde vara så.
Kommentera

Sv: Inför kvalserien
Spelschemat kan bli klart idag, eller i morgon.
Kommentera