1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1366641

Sv: MODO Hockey - Växjö 2011-03-23
Det spelar ingen roll vad Modo har för namn i laguppställningen. Merparten av spelarna ger ju ändå inte 100 i matcherna. Det är fan skamligt att se hur nonchalant vissa åker till avbytarbåset. Modo saknar diciplin, ödmjukhet och karaktär. Jag skulle gissa att den försvann med Micke P och Wernblom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Växjö 2011-03-23
Många men inte alla som hänger på olika Modoforum har nu fått en reality check om vad kvalserien handlar om. Oroande ändå då man läser forumiter som sitter rätt lugna och skriver nöjt att Modo bara behöver vinna borta mot Rögle för att ligga på rätt sida strecket.

Vadå bara?

I en Elitserie på 55 omgångar visar sig 1 poäng vara otroligt viktig i slutändan. GISSA hur viktig en poäng kan vara efter 10 omgångar kvalserie. Jag tror att man kommer att behöva minst 21 poäng för att vara säker i år.

Allt lutar dessutom mot att sista omgången kommer att bli helt avgörande. För att den inte ska bli det måste Modo ha minst 4 poäng mer än tredjeplacerade lag. Att möta Södertälje i en helt avgörande match samtidigt som Växjö tar sig an Mora känns som ett fruktansvärt ångestladdat scenario.

Nä, från och med nu är det bara segrar som gäller så man slipper börja äta hjärtmedicin vid 37 års ålder.
Kommentera