1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480538 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1369332

Sv: Växjö - MODO Hockey 2011-03-30
yngwie: trots bara 1 poäng kan jag glädjas åt några saker som jag inte sett förut. 1. Inställningen var mycket bättre hos samtliga. 2. Glädjen hos vara målskyttar var enorm, nästan så man knöt näven här hemma i soffan när byron skrek ut sin glädje tillsammans med timander. 3. Challe coachar för första gången, tar timeout i rätt läge, testar pumba på straffarna osv. Modo spelar åter igen ut sina motståndare utan att lyckas vinna, det känns otroligt jobbigt när vi är bästa laget i ks men pga ofantlig oflyt och hos vissa dålig inställning fortfarande inte är på es plats och fortsätter modo ha ks överlägset största oflyt så är risken otroligt stor att vi halkar ur. Modo har ikväll visat att man är 2 nummer större än växjö som leder och fortsätter modo spela som ikväll då är hockeyguden där uppe tvungen att skänka modo lite medflyt för de har dom definitivt gjort sig förtjänta av.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö - MODO Hockey 2011-03-30
Berka: Har sett Rögle och Växjömatchen live och inställningen i Växjömatchen speciellt i f:a perioden var grym. Det var ett eliserielag mot ett allsvenskt lag.
En som kanske inte alla gånger får kredit är Hägga, men en sådan "köttainställning" han hade ikväll. Hedman däremot han kan följa Rosen tillbaka till Växjö ingen större förlust.Synd bara att denna laginställning ska komma "kvart i fem". Men som alla ser så går inte pucken MODOs väg.
Precis som du skriver glädjen efter målen, det var ÄKTA glädje.

Det som jag däremot inte håller med dig om är Challes coachning. Hur kan man t.ex överhuvudtaget ha med Hållberg och A. Eriksson i laget? Varje gång Hållberg är inne håller man tummarna så de blöder för att inte det ska bli en "Indianare". A.E är långsammare än en gamal tjä....g med rullator.
När han dessutom måste spela dessa två blivande pensionärer TILLSAMMANS i PP, då baxnar man. Man pratar om förändringar i laget, varför plockar man inte in backjunisar i laget när det finns duktiga sådana i det egna ledet. Förvisso har defensiven blivit bättre men det är fortfarande lagets akilleshäl, speciellt när Challe promt måste ge PRO- backarna så mkt istid. A.E onödiga utvisning är ett tydligt exempel på hans "otroliga" speed.

Att sätta in Pumpa i straffavgörandet, nä det var nog heller inget lyckat drag. Att låta en kall reservare göra ett sånt inhopp är sällan lyckat, speciellt när man vet att Tarki är mkt bra just i detta moment.


Med detta spel som MODO visade upp mot VÄXJÖ bör det gå vägen, men det stora problemet är nog hur motiverade Växjö är att spela fullt ut mot Rögle när dom klara. MODO har ju inte detta i egna händer längre, så det är bara hoppas att du har bra kontakt med hockeyguden.
Kommentera

Sv: Växjö - MODO Hockey 2011-03-30
Berka: Håller helt och hållet med. Den krigarviljan som fanns i kväll hos grabbarna har jag inte sett på år och dar.

På något underligt sätt även om det blev förlust ikväll, känner jag mig faktist hoppfull inför dom avslutande matcherna. Det känns nästan bättre ut i dag än det gjorde efter matchen mot bandyklubben och då hade vi ändå allt i egna händer fortfarande.
Kommentera