1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480544 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1369385

Sv: Växjö - MODO Hockey 2011-03-30
Berka: Har sett Rögle och Växjömatchen live och inställningen i Växjömatchen speciellt i f:a perioden var grym. Det var ett eliserielag mot ett allsvenskt lag.
En som kanske inte alla gånger får kredit är Hägga, men en sådan "köttainställning" han hade ikväll. Hedman däremot han kan följa Rosen tillbaka till Växjö ingen större förlust.Synd bara att denna laginställning ska komma "kvart i fem". Men som alla ser så går inte pucken MODOs väg.
Precis som du skriver glädjen efter målen, det var ÄKTA glädje.

Det som jag däremot inte håller med dig om är Challes coachning. Hur kan man t.ex överhuvudtaget ha med Hållberg och A. Eriksson i laget? Varje gång Hållberg är inne håller man tummarna så de blöder för att inte det ska bli en "Indianare". A.E är långsammare än en gamal tjä....g med rullator.
När han dessutom måste spela dessa två blivande pensionärer TILLSAMMANS i PP, då baxnar man. Man pratar om förändringar i laget, varför plockar man inte in backjunisar i laget när det finns duktiga sådana i det egna ledet. Förvisso har defensiven blivit bättre men det är fortfarande lagets akilleshäl, speciellt när Challe promt måste ge PRO- backarna så mkt istid. A.E onödiga utvisning är ett tydligt exempel på hans "otroliga" speed.

Att sätta in Pumpa i straffavgörandet, nä det var nog heller inget lyckat drag. Att låta en kall reservare göra ett sånt inhopp är sällan lyckat, speciellt när man vet att Tarki är mkt bra just i detta moment.


Med detta spel som MODO visade upp mot VÄXJÖ bör det gå vägen, men det stora problemet är nog hur motiverade Växjö är att spela fullt ut mot Rögle när dom klara. MODO har ju inte detta i egna händer längre, så det är bara hoppas att du har bra kontakt med hockeyguden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö - MODO Hockey 2011-03-30
Mad Max: Tyvärr måste Tarki ta samtliga straffar om det ska räcka med att Madsen sätter sin. Det har han inte gjort så ofta. Därför tycker jag det var fräckt att prova med Pumpa. Det skulle gå att ta det ett steg ytterligare genom att låta dem ta varannan. Det skulle nog göra motståndarna lite förvirrade.
Kommentera

Sv: Växjö - MODO Hockey 2011-03-30
Mad Max: jag kan hålla med dig om din syn på AE då han faktiskt sammantaget varit klart sämsta back i hela ks, hålla är vanligtvis en risk på isen men när vi möter ett motstånd som inte har något eget spel eller offensiv press då klarar sig hålla skapligt. Däremot är okt en ren säkerhetsrisk i egen zon, karln har ju ingen koll på vare sig själv eller motståndarna, sen har han fått en märklig förmåga att ramla och åka på proppar när han själv inte delar ut några, ja menar det var väl därför vi värvade okt för att spela fysiskt och hålla rent framför kassen, nu kan ju han stå i något sarghörn ist för att markera framför kassen. Hägga har jag ofta berömt och igår var han oxå väldigt bra, han jobbar hårt, han smäller på och spelar den roll han har på bästa sätt. Jag tyckte det var okay att challe vågade testa pumba, modo hade innan igår bara vunnit 3 av 12 straffavgörande så något behöve göras, nu är det ju beklämmande att vi saknar straffskyttar förutom madsen då.
Kommentera