1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1369570

Sv: Växjö - MODO Hockey 2011-03-30
PontusJ:

Så vem är vår Franchise player?

Vår spets består av Nagy, Bartecko, Ritchie vilket är för lite för sent.

Man får tycka vad man vill om Challe och Andreas men jag kan garantera att det finns sämre coacher i Elitserien och kvalserien, en del är rentav handlingsförlamade imbeciller.

I slutändan är det spelarna på isen som ska göra det. Att skylla läget på Tarkki känns inte rätt heller då han varit en av Modos bästa spelare under kvalserien.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö - MODO Hockey 2011-03-30
Sawchuk: Sawchuk: Tidigare under säsongen så var det en brist. I jämförelse med resten av kvalserielagen är vi klart starkast på den sidan. Finns ingen motståndare som är i närheten av att match kvaliteten på Nagy, Bartecko, Sundström, Ritchie, Skröder, Pikkarainen. Att några av dessa herrar inte pallar trycket kan jag hålla med om, men inte fasen åker vi ur elitserien för att Rögle och Växjö har vassare spetskompetens.

Tarkki har varit bra i kvalserien, men målvaktssidan har inte varit topp-8 i elitserien. Berglund/Johansson har inte lyckats komponera ihop ett fungerande lagspel, vilket är den enskilt största faktorn till att vi skrapar ihop så pass få poäng i kvalserien.
Kommentera