1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480538 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1369573

Sv: Växjö - MODO Hockey 2011-03-30
Sawchuk: Sawchuk: Tidigare under säsongen så var det en brist. I jämförelse med resten av kvalserielagen är vi klart starkast på den sidan. Finns ingen motståndare som är i närheten av att match kvaliteten på Nagy, Bartecko, Sundström, Ritchie, Skröder, Pikkarainen. Att några av dessa herrar inte pallar trycket kan jag hålla med om, men inte fasen åker vi ur elitserien för att Rögle och Växjö har vassare spetskompetens.

Tarkki har varit bra i kvalserien, men målvaktssidan har inte varit topp-8 i elitserien. Berglund/Johansson har inte lyckats komponera ihop ett fungerande lagspel, vilket är den enskilt största faktorn till att vi skrapar ihop så pass få poäng i kvalserien.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö - MODO Hockey 2011-03-30
PontusJ:

Vi förlorar inte kvalserien på grund av orsakerna jag räknade upp med vi befinner oss i kvalserien mycket på grund av dem.
Kommentera

Sv: Växjö - MODO Hockey 2011-03-30
På något sätt känns det bättre idag än vad det gjorde igår innan matchen. Det känns bättre att det är Rögle som är två poäng framför oss än att det hade varit Södertälje, med tanke på att Rögle ska möta dels just Södertälje, men också Växjö borta.

Don't get me wrong, det ser fortfarande jävligt mörkt ut och vi måste vinna de sista tre matcherna, men jag tar hellre det här läget än att SSK hade varit före oss.
Kommentera