1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1375158

Sv: Apropå ingenting...
knaskamilla: Som hockeysupporter är det få saker som gör mig så irriterad som när våra högavlönade “idoler” och förebilder inte kan ge f-n i spriten under pågående säsong. Jag betalar för en produkt där jag förväntar mig att spelarna förberett sig på bästa sätt inför varje match. Dessutom är de förebilder för många unga, i och med detta borde dryckesvanorna vara givna.
Policy? Finns det en sådan och vad händer med den som inte följer policyn?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bj21: Att grabbarna efter att ha spelat sin sista match för säsongen går ut och festar med sina lagkamrater ser jag som en helt naturlig sak. Det är många vanliga arbetsplatser som på sista dan innan semester odyl som gör samma sak utan att vi bryr oss ett skit.
Om dom dessutom har nånting att fira så blir det än naturligare.


Att sedan en vuxen människa inte lärt sig vart hans "gräns" är tragiskt. Detta oavsett om man är snickare, frisör, doktor, polis el. hockeyproffs.



Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Alltså Skellefteå har bjudit på lika många frilägen snart som Modo gjorde på hela säsongen. Helt otroligt att det står 2-0
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bj21:

Förmodligen finns det någon sorts policy som är väldigt luddig och inte särskilt hård. Den som inte följer policyn hamnar till slut i Örebro.
Kommentera