1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481559 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1421930

Sv: Apropå ingenting...
spAps: Jag tycker att matchstraff och avstängning i en match i form av böter hade varit ett lämpligt straff. Det är ju en bagatell i det stora hela och det är väl bara mediadrevet som gjorde att han fick ett hårdare straff än Byron Ritchie? En verbal attack mot domarna borde väl ändå vara grövre än mot en motståndare och när det gäller avsikten att vara nedlåtande så är det ingen större skillnad.

”Genom anmälan framgår att Byron Ritchie efter matchens slut flera gånger skriker okvädesord mot domaren. Bland annat har Byron Ritchie uttalat ”You are the worst fucking cocksucking referee I’ve ever had” och ”fucking cocksucker” mot domarna”.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Wayne Gresky: Hade jag varit klubbdirektör i FBK hade Sevc fått sparken, inget snack. Hade det inte funnits stöd för nåt sånt i föreningens stadgar hade jag sett till att det införts så att sådant funnits om situationen upprepats. Det kallar jag att ta avstånd från slentrianrasism på riktigt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Wayne Gresky: Förstår jag väl att de reagerade så hårt, dels att bli kallad för fackansluten och sedan påstås suga på matlagning.
Kommentera