1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481564 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1421926

Sv: Apropå ingenting...
Wayne Gresky: Självklart kan man dra paralleller till fördomar kring de som avviker från heteronormen och det är givetvis lika sorgligt och patetiskt när det är sånt som ryggmärgen vräker ur sig i såna här situationer.

Det jag vill komma fram till är att man inte hjälper till genom komma med plattityder i frågan som FBK gjorde eller för all del bagatellisera eller raljera med hårklyveri som det visats prov på i den här tråden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
spAps: Jag tycker att matchstraff och avstängning i en match i form av böter hade varit ett lämpligt straff. Det är ju en bagatell i det stora hela och det är väl bara mediadrevet som gjorde att han fick ett hårdare straff än Byron Ritchie? En verbal attack mot domarna borde väl ändå vara grövre än mot en motståndare och när det gäller avsikten att vara nedlåtande så är det ingen större skillnad.

”Genom anmälan framgår att Byron Ritchie efter matchens slut flera gånger skriker okvädesord mot domaren. Bland annat har Byron Ritchie uttalat ”You are the worst fucking cocksucking referee I’ve ever had” och ”fucking cocksucker” mot domarna”.
Kommentera