1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1421971

Sv: Apropå ingenting...
spAps:

Rahimis hudfärg?

Ge dig. Han har svensk mamma och en iransk pappa, och har lika lite med zigenare att göra som någon med helsvenska rötter.

...Varför det nu skulle vara så hemskt att bli kallad för zigenare. Men uppenbarligen är det ju det värsta öknamn ni kan komma på. Vad stolta landets zigenare måste känna sig just nu!

Jag trodde att alla kände till det här år 2011, men uppenbarligen finns fortfarande många rasbiologer här på forumet som har fått för sig zigenare eller iranier skulle ha en annan hudfärg eller tillhöra en annan ras än européer.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Du har inte riktigt fattat va? Om nu zigenarna i Sverige känner sig illa till mods pga. detta så är det inte för att många nu rasar mot zevs och tycker att det var fruktansvärt att Rahimi kallades för "jävla zigenare".

Anledningen skulle jag tro i så fall är just att Rahimi kallades för "jävla zigenare". Cevs var förbannad på Rahimi och det kokade i hans huvud, han ville säga det elakaste och mest kränkande han kunde. När han tittade på Rahimi så såg han att hans utseende var lite annorlunda och då dök det någonstans i hans huvud upp ordet zigenare som han associerade med denna typ av utseende och tydligen också väldigt negativa saker så han drog till med "jävla zigenare".
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Oj, du är verkligen så långt ifrån att fatta så det är lika bra att dra streck i debatten. Lycka till i din värld av blommor.
Kommentera