1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1445433

Sv: MODO Hockey - Färjestad 2011-12-03 18:30 F C
NuMo: Du och jag är ense om Anton Hedman. Han skulle funka som en "Holmström"-typ i en offensiv kedja samt framför mål i PP.

Han är snabb, stark och orädd. Och dessutom inte alls oäven med puck.


Sen är det ju solklart att det är John Westin som kommer att petas även om han gör det bra i de flesta matcherna. Han borde dock inte skickas upp på läktaren utan kunde gott få sitta på bänken med grabbarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Färjestad 2011-12-03 18:30 F C

Salle: Hedman är har behov av en bra omgivning tror jag och defensivspel ska han inte spela. Jag gillar hans kämpaanda och han kan smälla på och bana väg för sina medspelare. Ibland (speciellt när Modo spelar dåligt och matcherna är tempofattiga) så brukar han ju även överraska med fina matcher där han kan göra fina uppåkningar med pucken. Jag misstänker att det är att han har lite problem med tempot som gör att han ofta sticker ut i matcher där spelet är riktigt lamt och tempot lågt.

Jag gillar Hedmans uppoffrande spel, men som sagt att lira honom i en fjärdelinja är som att låta en taxichaufför köra buss

Kommentera

Sv: MODO Hockey - Färjestad 2011-12-03 18:30 F C

Salle:

Japp, jag är av precis samma åsikt. Frågan är om han någonsin kommer att få den chansen i MODO.

Kommentera

Sv: MODO Hockey - Färjestad 2011-12-03 18:30 F C

Salle: För det första hatar jag de nya funktionerna i HS, så länge de inte fungerar. För mig innebär det ofta att jag hinner skriva ett par, tre, fyra meningar och plötsligt så befinner jag mig ute i gästboken igen med oförrättat ärende. precis som denna gång.

Hedman är överraskande bra med pucken. Däremot behöver han vidare utbildning och handledning i hur han stationerar sig i försvarsarbetet. Vi har inte råd med spelare som missar att läsa försvarsuppgiften med 120 grader. (Konsekvensvinkelteorin.)

Redigerad kommentar

Kommentera