1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484533 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1447559

Sv: En Timrå Tattare enligt er

Bad_Brett: Nu säger jag inte att TIK har världens bästa klack, men det mesta som går att hämta därifrån är faktiskt historia. Där har det iställer dykt upp en ny klick av grabbar under 20 som verkligen har fått klacken att leva igen. Tråkigt nog så är det bara att konstatera att modoklacken i dagsläget endast är slagen av råttornas dito.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En Timrå Tattare enligt er

Ambroo:

Nu är du orättvis. Både Djurgården och Linköping har betydligt större problem. Till viss del HV 71 med sina slipshuliganer.

Faktum är att jag blir otroligt upprörd när jag tänker på Djurgårdens klack. De är precis lika goda kålsupare som råttorna, men ändå skall de hyllas som en av Sveriges bästa. Deras facit inkluderar slagsmål, inkastande av stolsdynor på isen och hällande av urin(!) på motståndarsupporters.

Djurgårdens hemmapublik är värdelös. Om stupfulla, brölande tonårsgrabbar som kan exakt EN ramsa ("Hardy Nilssons järnkaminer") är definitionen av en bra publik, så inser jag att det är dags att sluta se ishockey på plats.

Kommentera

Sv: En Timrå Tattare enligt er

Just beteendet i Modoklacken var något jag försökte diskutera i på Lumberjacks forum i tråden för klacken.

Det jag lärde mig där var att jag och min bror, som delar min åsikt om att klackens beteende många gånger kan vara pinsam, tydligen är dumma i huvudet som tycker just så.

Hehe. Ungdomar.

Kommentera