1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1448136

Sv: En Timrå Tattare enligt er

Bad_Brett:

Så det är OK att göra det ibland? Då förstår jag.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En Timrå Tattare enligt er

NikkiNine:

Spela inte dum nu, du vet vad jag menar. Nej, det är inte okej, men alla är vi människor och har våra dåliga dagar. Jag skäms till exempel nästan varje dag över att jag ställe mig upp och skrek "FAAAN!" framför en barnfamilj när Petri Pakaslahti gjorde 3-1 mot MoDo under omgång 54 säsongen 09/10.

Men det finns ett stort problem här och om någon kan sitta på samma plats i match efter match och vråla könsord mot domaren, då är det någonting som är fel.

Gustafsson:

Samma tramsargument som man hittar bland kidsen på LJ-forumet. Vi pratar inte Gotham City, vi pratar om Örnsköldsvik, en stad i landet Sverige. Även om det är naturligt för grabbarna i Rosengård att "göra kaoz" med brottslingar, ligger det inte i vår kultur med något slags medborgargarde.

Om jag betalar dyra pengar för att gå på en aktivitet, är det givetvis arrangörens ansvar att se till att jag kan känna mig trygg och ha en trivsam upplevelse.

Det absolut viktigaste, om man nu vill ha bort den här "kulturen" från läktarna, är förstås att hålla en bra dialog om det hela. Inte att leka Batman på läktaren.

Kommentera