1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482651 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1448151

Sv: En Timrå Tattare enligt er

Bad_Brett: Ja, det vore ju verkligen trams att göra något som faktiskt kan göra skillnad istället för att bara sitta här på HS och galoppera vidare bakom ditt tangentbord.

Det handlar inte om att "leka Batman", det handlar om att hjälpa arrangörerna i deras arbete att leverera en trygg upplevelse.

Jag såg en kille som blev misshandlad påväg hem från skolan igår, fy fan vad hemskt det där är! Om jag ringde polisen? Nej det får de väl sköta själv, jag betalar ju 30% i skatt för att vi skall kunna leva i ett tryggt och trivsamt samhälle.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En Timrå Tattare enligt er

Gustafsson:

Klart man ska hjälpa till genom att peka ut idioterna, men det är fortfarande inte det som är problemet. Det stora problemet är att det finns en "stoppa huvudet i sanden"-attityd hos klubbarna (inte bara MoDo). Jag skulle vilja se MoDo dra igång en kampanj om positiv läktarkultur, med riktlinjer för hur man ska bete sig. Innan de visar den minsta vilja att förbättra situationen, är det förstås meningslöst att försöka göra något på egen hand. Det krävs en organiserad insats och det kräver att klubbarna tar sitt ansvar.

Kommentera