1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480922 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1455433

Sv: MoDo - Luleå 120107

Djävla idioter! Min sexårige son ville följa med på hockey ikväll. Han hade fattat att matchen började 16:00 och det borde ju innebära att vi skulle vara hemma igen innan läggdags. Jag anade att det skulle kunna bli en del tjafs mellan klackarna eftersom Luleå skulle komma med två bussar, så jag sa nej. Det får bli en annan gång! Det visade sig att jag tog ett helt riktigt beslut.

Varför alla dessa fingrar i luften och allt detta hatande? F-n, ni beter er ju som apor i bur. Det finns absolut ingenting i en supporterkultur som rättfärdigar Lumberjacks (visst, jag fattar att det bara är delar av den men ändå!) beteende ikväll. MoDo vinner matchen men ni gör allt för att skrämma bort presumtiva supportrar. Ni kanske tycker att luleåklacken beter sig illa men kan någon vettig människa förklara varför ni då måste ner på deras nivå? Jag tycker ni är töntiga, patetiska och en hel hög samling pajaser! Trist att vi håller på samman lag bara. Nästa säsong skiter jag nog i medlemskap i vår såkallade supporterklubb. Frågan är när jag ska våga ta med sonen på hockey igen?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Luleå 120107

bj21:Håller med dej till 100%,dom är urlöjliga!Man blir både besviken och förbannad på alla dessa hatramsor. Som supporter stöttar man sitt lag med heja-ramsor och gärna lite sång. Någon från Modo-ledningen måste tala allvar med Lumberjacks och deras uppträdande!

Tack Modo för en fin start på 2012, två fina 3-poängare direkt!

Kommentera

Sv: MoDo - Luleå 120107
bj21: Du får låna min sittplats på 401 den 28/1 (mot Växjö) om du vill.

Inte helt barntillåtet alla gånger men med målsmans sällskap borde det ju kunna funka.
Om det inte faller på kvällsmatch-tiden för grabben.


Kommentera

Sv: MoDo - Luleå 120107
bj21:Dessutom har ni mage att gå runt med en hink och förvänta er bidrag till ett TIFO! Jag säger: Lycka till!
Kommentera