1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480933 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1457258

Sv: Färjestad BK - MODO Hockey 2012-01-12
spud: Danielsson har enligt mig inte en chans i NHL. För vek och har inget egentligt vapen. Visst gör han många mål, men det är procentuellt sett inte tack vare ett välriktat skott utan tack vare att han helt enkelt skjuter så mycket...

Axelsson har större potential tycker jag. När han åker skridskor (som innan jul) är han riktigt snabb, han har en gudomlig teknik även om jag tycker att han använder den på fel sätt och han kan bryta mönster. (med på fel sätt menar jag att han lite som Zlatan gjorde från början dribblar för mycket och vill stila istället för att bara dribbla ibland och istället variera sig med ett snabbt skott eller passning).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - MODO Hockey 2012-01-12
J F K: Att Axelsson har större potential känns givet, han är ett underbarn när det kommer till typ boll känsla. Däremot kommer han aldrig komma till Nhl, den inställningen han visar ska han vara glad om Detroit enda vill ha över han på camp.

Angående Danielsson tror jag han kan komma in om han får rätt (perfekta) förhållanden. Styrka brukar magiskt nog komma till många spelare när dom kommer till amerika. Sen så har Danielsson en fördel i att han jämfört med Axelsson hårt in och bara kör. Ibland jagar han ju skiten ur motståndarna.

Men men man vet ju aldrig. Bäst var det är blir k-fopp vårt nästa nhl proffs:-)


Eller nä.
Kommentera

Sv: Färjestad BK - MODO Hockey 2012-01-12

J F K: Angående Dicks insats igår så undrar jag om det här twitterinlägget kan avslöja en del, och då pratar jag inte om hummern:

Dick Axelsson
 
4mil skidor idag med ! Jävla go kille det där! Nu middag och hummer hos

10 Jan

Min erfarenhet av längdskidåkning säger nämligen att det väldigt lätt känns i ljumskarna dagarna efter om man inte är van.

Kommentera