1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480918 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1457243

Sv: Färjestad BK - MODO Hockey 2012-01-12

NuMo: Dick Axelsson är nog hockeyns motsvarighet till Tomas Brolin. Följer man twitter så målas åtminstone för mig upp en bild av en person som inte kan stå emot la dolce vita. 
Fattar han inte att ishockeyn idag bygger på explosivitet och snabbhet? Han spelar ju som Ulf Thors gjorde på 70-80 talet(enligt de videor jag sett), funkar kanske här ännu men i NHL är han ju chanslös. 

I MODOS trupp finns det nog 10 spelare som har större chans att spela i NHL i framtiden. Nicke D torde vara en spelare som lär få chansen nästa säsong. Han blir väl för övrigt den 3e spelare som Susse hjälper till poängliga titeln om han får vara frisk. Vi förstår inte hur bra Susse är.. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - MODO Hockey 2012-01-12
spud: Danielsson har enligt mig inte en chans i NHL. För vek och har inget egentligt vapen. Visst gör han många mål, men det är procentuellt sett inte tack vare ett välriktat skott utan tack vare att han helt enkelt skjuter så mycket...

Axelsson har större potential tycker jag. När han åker skridskor (som innan jul) är han riktigt snabb, han har en gudomlig teknik även om jag tycker att han använder den på fel sätt och han kan bryta mönster. (med på fel sätt menar jag att han lite som Zlatan gjorde från början dribblar för mycket och vill stila istället för att bara dribbla ibland och istället variera sig med ett snabbt skott eller passning).
Kommentera

Sv: Färjestad BK - MODO Hockey 2012-01-12

spud: Håller med om Dicks spelstil aldrig kommer att hålla i NHL. Men sätter han bara fart på rören och slutar hänga med huvudet som är han absolut en av de mest sevärda spelarna i ES. Men som han spelade igår så kan han lika gärna sitta på bänken där han gör någon nytta. Han verkar emellanåt vara aningen drabbad av naiv hybris.

Det kan iofs. inte vara lätt att ha Inga-Gill huvud och samtidigt nästan ha magrutor. Det matchar liksom inte och det är huvudet som framträder för åskådaren.

Redigerad kommentar

Kommentera