1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482390 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1458070

Linköping HC - MoDo Hockey 2012-01-16

Imorgon avslutar MODO Hockey sin tre matcher långa bortaturné med fight i Cloetta Center mot Linköping.

MODO Hockey kommer till Linköping med fyra raka trepoängare i bagaget.

– Kommer att bli en mycket svår match mot ett hungrigt Linköping, säger MODO Hockeys headcoach Ulf Samuelsson.

I torsdags åkte MODO Hockey iväg på en bortaturné som inleddes i Karlstad (seger med 2-1 över Färjestad) och fortsatte med besök i huvudstaden (seger med 6-3 över AIK) i lördags.

Nu är det dags för turnéns sista anhalt – Cloetta Center och match mot Linköping.

MODO Hockey har fått en flygande start på 2012. Fyra matcher har givit lika många trepoängare och en plats ovanför slutspelsstrecket.

– Känns självklart oerhört bra att vi har lyckats ta flera trepoängare i rad. Hockey är roligt och blir extra roligt när man vinner, säger Ulf Samuelsson.

I lördags blev det 6-3 mot AIK i en match där MODO Hockey var laget som stod för det mesta och bästa matchen igenom.

– Vi gör en bra match men samtidigt har vi också lite flyt emellanåt. Det som var riktigt skoj att se var att vi hade fyra fungerande kedjor och när vi har det är vi inte lätta att möta, säger Samuelsson och fortsätter:

– Tittar man på matcherna vi spelat under 2012 så har det genomgående varit riktigt bra insatser. Det ska vi också fortsätta med.

MODO Hockey är nu på plats i Linköping. Förra gången man spelade i Cloetta Center så vann hemmalaget med 3-2 efter straffar.

– Det har varit jämna matcher mellan oss under säsongen. Vi har vunnit båda i Fjällräven Center, säger Samuelsson och MODO Hockeys segersiffror i dessa matcher är 3-2 och 2-1 (avgörande i förlängningen).

– Det kommer att bli en tuff match igen. Linköping är säkert oerhört hungriga efter poäng. Precis som oss är de ett lag som finns med i streckkampen.

MODO Hockeys trupp mot Linköping
Målvakt: 30 Ullmark, 32 Tellqvist.
Backar: 3 Lehtivuori, 6 Byström, 22 Pöck, 51 Ahnelöv, 53 Bohman, 55 Tollefsen.
Forwards:10 Skröder, 13 Andersson, 17 Madsen, 18 Ritola, 19 Schremp, 23 Svensson, 24 Sundström, 25 Hedman, 26 Forsberg, 31 Axelsson, 35 Westin, 44 Danielsson, 62 Hari.

Noterbart är att Jens Westin och Freddy Meyer ej är aktuella för spel. Det är även frågetecken för Björn Svenssons medverkan.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - MoDo Hockey 2012-01-16

Salle:Ujujuj, ska detta gå vägen? Grabbarna har ju redan gjort mer än jag kunnat drömma om detta år. MEN om LHC besegras, är de ju hyfsat "avsågade" redan nu? Kan bara hoppas...

Skön tweet: DoktorHockey Jag skänker 100 kr till barncancerfonden för varje tackling som @OKT55 sätter på Jämtin ikväll. Vilka hakar på?

JAG!!

Kommentera