1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1460888

Sv: Apropå ingenting...

NikkiNine: Jag tycker att Andersson gott kan få sitta på läktaren ett par matcher, han trampar verkligen vatten nu.

Sedan tycker jag också att Svensson bär pucken alldeles för mycket i kedjan med Ritola och Axelsson, dessutom slår han bort ganska mycket passningar när dom väl kommit in i anfallszonen.

Kanske läge att prova något helt nytt med dom när Axelsson är tillbaka. Varför inte Hedman som säkerligen skulle kunna bana väg för Ritola och Axelsson på ett bra sätt.

Som kedjan nu är komponerad blir den lite väl mesig i anfallszon, tror att lite tyngd och tuffhet skulle kunna göra den ännu bättre. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

qwertas:

Jag förstår verkligen inte vad alla har emot Andersson. Mot AIK var han kanske vår bäste spelare. Nog för att Hedman också har ryckt upp sig på slutet, men att han skulle gå före Andersson låter som ett dåligt skämt.

Är det någon borde petas i dagsläget, så är det Axelsson. När alla spelare i laget sliter som djur för att ta poäng i matcherna, fungerar det inte att ha en spelare som glider omkring på en skridsko och tar onödiga utvisningar så fort han inte lyckas med dragningarna. Att han gör ett konstmål i var tredje match väger inte upp för detta.

Han var riktigt bra i några matcher efter operationen, men efter det har han sakta men säkert blivit sämre och sämre. Ge honom en ny omgivning eller sätt honom på bänken i några matcher. I dagsläget skulle förmodligen en spelare som Hari vara ett bättre alternativ.

Redigerad kommentar

Kommentera