1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481058 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1460896

Sv: Apropå ingenting...

qwertas:

Jag förstår verkligen inte vad alla har emot Andersson. Mot AIK var han kanske vår bäste spelare. Nog för att Hedman också har ryckt upp sig på slutet, men att han skulle gå före Andersson låter som ett dåligt skämt.

Är det någon borde petas i dagsläget, så är det Axelsson. När alla spelare i laget sliter som djur för att ta poäng i matcherna, fungerar det inte att ha en spelare som glider omkring på en skridsko och tar onödiga utvisningar så fort han inte lyckas med dragningarna. Att han gör ett konstmål i var tredje match väger inte upp för detta.

Han var riktigt bra i några matcher efter operationen, men efter det har han sakta men säkert blivit sämre och sämre. Ge honom en ny omgivning eller sätt honom på bänken i några matcher. I dagsläget skulle förmodligen en spelare som Hari vara ett bättre alternativ.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:Ja håll mä däj,ja!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett: Personligen tycker jag väl att Andersson inte får ut någonting. Tillsammans med Ritola kommer han fullständigt fel, för han är van att spela center och inte spela ytterforward. Som center är han inte snabb på att fördela puckarna och är inte heller någon som ska ha mycket puck. Det är för mig obegripligt att säga att han var vår bäste spelare mot AIK.

Dock är Hedman inte elitseriemässig för mig. Han är för dålig offensivt för att kompensera för sina defensiva brister. Man kan inte ha en spelare som snudd på endast är med för att kunna tackla.

Axelsson på humör är en lysande spelare som nog alla elitserielag skulle vilja ha. Tyvärr är han så usel när han är dålig och som du säger så kan han inte ens bemöda sig med att markera eller jobba hem när det går emot. Lätt därtill hans onödiga utvisningar som får mig att tänka på en Salomonsson på dåligt humör.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett: Vi tycker ju alla olika. Jag ser då i alla fall inte någon uppsida alls på Anderson, helt grå rakt över.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Madsen bökar medan Ritola snurrar. Pass till Schrempen å en stenhård mörsare uppe i krysset. Finnemang!
Kommentera