1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482865 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1460905

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett: Personligen tycker jag väl att Andersson inte får ut någonting. Tillsammans med Ritola kommer han fullständigt fel, för han är van att spela center och inte spela ytterforward. Som center är han inte snabb på att fördela puckarna och är inte heller någon som ska ha mycket puck. Det är för mig obegripligt att säga att han var vår bäste spelare mot AIK.

Dock är Hedman inte elitseriemässig för mig. Han är för dålig offensivt för att kompensera för sina defensiva brister. Man kan inte ha en spelare som snudd på endast är med för att kunna tackla.

Axelsson på humör är en lysande spelare som nog alla elitserielag skulle vilja ha. Tyvärr är han så usel när han är dålig och som du säger så kan han inte ens bemöda sig med att markera eller jobba hem när det går emot. Lätt därtill hans onödiga utvisningar som får mig att tänka på en Salomonsson på dåligt humör.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Heja Luleå..
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

J F K:

Andersson är medioker som spelfördelare, det håller jag med om, men däremot tycker jag att han är ganska smart i spelet utan puck. Han drar på sig markeringar och är en av de som ofta hinner ta sig in framför mål när skotten kommer. Jag tycker därför att han passar väldigt bra tillsammans med puckkåta spelare som Ritola och Axelsson.

Nej, jag tror att det finns potential i killen. Inte som någon poängmaskin, men som en hård arbetande tredjekedjespelare. Jag tycker att han känns ganska stabil och gör få uppenbara misstag.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

J F K:

Verkar för övrigt som att Dick är med i bussen mot Gävle, kanske kan han spela redan imorgon. Positivt!

Kommentera