1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480944 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1467473

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2012-02-14
Dream Team: Timråspelaren placerar taktiskt sin klubba i en vinkel så att Ritolas klubba flyger upp när han ska bryta. Det motsvarar att vända ryggen till för att undvika en tackling.  Slutsats: Klubban träffar men timråspelaren får skylla sig själv att hans lömska trick slog tillbaka mot honom själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2012-02-14

Wayne Gresky: NU är det bevisat ..att så pratar en supporter med MoDo-hjärna.Otroligt Enögda uppfattningar om världen utanför ert  eget perspektiv,så trångsynta att det bara Modo som finnas i hela världen,får MoDo stryk så hade det andra laget TUR ,men inte att ni var DÅLIGA,

Pratade med en supporter ifrån er igår när vi gick ut,Timrå var så dålig att dom inte skulle vara kvar i Elitserien ? hur kan man uttrycka sig så i Timråhallen Hur tänker den karln ,hade han mer HAT till Timrå än att vara glad att dom vann 2 p MED lite tur? 1 målet: styrning på Timrå skridsko-2 målet :utvisning som inte blev av( Ritola med gav detta med gest vid ögonblicket det gjordes) Även en MoDo supporter måste kunna se med KLARA ÖGON.

Kommentera

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2012-02-14

Wayne Gresky: Man ansvarar för sin egna klubba. End of discussion...

Kommentera