1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1467536

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2012-02-14

Wayne Gresky: NU är det bevisat ..att så pratar en supporter med MoDo-hjärna.Otroligt Enögda uppfattningar om världen utanför ert  eget perspektiv,så trångsynta att det bara Modo som finnas i hela världen,får MoDo stryk så hade det andra laget TUR ,men inte att ni var DÅLIGA,

Pratade med en supporter ifrån er igår när vi gick ut,Timrå var så dålig att dom inte skulle vara kvar i Elitserien ? hur kan man uttrycka sig så i Timråhallen Hur tänker den karln ,hade han mer HAT till Timrå än att vara glad att dom vann 2 p MED lite tur? 1 målet: styrning på Timrå skridsko-2 målet :utvisning som inte blev av( Ritola med gav detta med gest vid ögonblicket det gjordes) Även en MoDo supporter måste kunna se med KLARA ÖGON.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2012-02-14

Nybbe:Så poängfördelningen med 14-1 till Modo i vinter är bara ren tur alltså. Där ser man.

Nej, Modo gjorde en riktig plattmatch igår. Egentligen är det väl bara LHC borta och en tidig bortamatch mot Växjö som varit sämre ur ett modoperspektiv.

Själv hoppas jag att Timrå är kvar. Det finns lite derbykänsla och jag ser mycket hellre dem än ett av kommunen pengadopat Växjö.

Sedan tycker jag rent personligen att det är oerhört korkat att döma ett helt lags supportrar pga kontakten med en enda person, så jag väljer att inte döma timråsupportrarna efter ditt inlägg:)

Kommentera

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2012-02-14
Nybbe: Ja, nu är det bevisat. Du har pratat med en Modosupporter, så nu är det klarlagt. Bra så.
Kommentera

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2012-02-14
Nybbe: Det enda bevis jag ser är att du inte hade femma i svenska.
Kommentera