1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1470262

Sv: MoDo - Skellefteälv AIK

NuMo: jag måste nog hålla med J F K, dock finns det 2 scenarion, ett där alla 3 forwards hamnar för djupt i anfallzon och tappar puck, då tvingas backarna direkt släppa blå som du eller nån här skrev, men det finns ju även de scenariot som jfk påpekar och det är faktiskt ett problem modo haft ofta senare år, att hur vi än possitionerat oss i anfallzonen så har ibland backarna ändå backat ut i mittzon och släppt blå, ta timander förra säsongen, jag törs nog påstå att han inte stod upp på anfallsblå mer än 10 ggr på hela säsongen, nästan alla puckar gled ur zon och man fick börja om alt. få en spelvändning mot sig!

Jag tycker helt enkelt att vi har en för svag backlinje och har haft de senaste säsongerna. timander, AE, tolle,westin,hasseJ,cock,suhonen, det är ju inte direkt några skriskoåkare så när motståndarna fått några meter på egen blå/mittzon ja då har vi sett ut som rundningsmärken.

Sen har det ju inte blivit bättre av att man knappt kan spela fysiskt längre utan att bli avstängd, då vi har och haft backar som just haft sina specialiter på just detta!

Kommentera