1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481393 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1474891

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 2012-03-01

yngwie: De flesta är överrens om att Brynäs bjudit på den roligaste hockeyn i år.. Hjälper knappast att du är bitter för att ni inte hänger med i vårat tempo och tvingas ta utvisningar. Vad fan har ni ens i ett slutspel att göra.

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 2012-03-01
Gurra88: De flesta är väl också väl medvetna om att Brynäs under de senaste 15 åren varit synonymt med ryggsäckshockey. Att man nu börjat en ändring av detta är väl något som övriga hockeysverige tycker är rätt kul.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 2012-03-01
Gurra88: Jag kan erkänna att Brynäs spelat en rolig hockey, men då försöker jag också vara objektiv. Det ni inte begriper är att det finns två sidor av de myntet. Samtidigt som jag tycker att Brynäs spelar en rolig hockey så tycker jag är de är i fullständig särklass när det gäller filmningar och att de inte har kvaliteten/styrkan att komma in framför målet i spel fem mot fem. Man snurrar och snurrar, men utan hjälpen av att motståndarna är utvisade så har man inte mycket ut av sitt puckinnehav. Är man konspiratoriskt lagt så kan man mycket väl tänka sig att Brynäs vill ha mycket puck bara för att få chansen att ramla och få utvisning med sig.

Anledningen till att jag tycker att diskussionen är trist är att bynäsfantasterna inte kommer med någon ny information. De ber oss blunda för de faktum att alla kan se hur mycket det filmas och vill istället hitta halmstrån på andra sätt. För bövelen. Titta på matcherna så ser du ju hur mycket Brynäs ligger på isen!!!
Låst ämne