1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481286 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1474902

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 2012-03-01
Gurra88: De flesta är väl också väl medvetna om att Brynäs under de senaste 15 åren varit synonymt med ryggsäckshockey. Att man nu börjat en ändring av detta är väl något som övriga hockeysverige tycker är rätt kul.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 2012-03-01
Make Believes: En lika överdriven och cyklopbaserad iakttagelse som filmsnacket. Vi har inte varit värre än nåt annat lag med ungefär samma lagmässiga förutsättningar som många andra, ex ni själva.
Alla lag har väl praktiserat styrspel i olika grad under den den tid du talar om, möjligtvis att vi varit lite mer extrema under viss tid vilket berodde på överlevnadsskäl då Boorken tog över och vi behövde en stabil grund att bygga på, en grund som varit förutsättningen för att få till den utveckling vi ser resultatet av idag.
I övrigt håller jag med: betydligt roligare att se offensiv och kreativ hockey med hög fart än tråkigt styrspel och hembackning.
Om vi nu ska slå in öppna dörrar...
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 2012-03-01
Make Believes: Absolut, håller jag helt med om även att 15 år är rejält i överkant. Men visst är det en jävla skillnad på hur det sett ut senaste år. Därför ännu larvigare att höra bittra modofans skylla på filmningar.
Låst ämne