1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1492676

Sv: Apropå ingenting...
Qvarre: Jag har egentligen ingenting emot Brynäs. De väcker normalt inga känslor alls. När de mötte Luleå i final för många år sedan höll jag på dem. Jag har hejat på dem varenda gång i slutspel som de inte mött oss faktiskt. Framförallt när de mött FBK.
Det är i vinter jag börjat ogilla dem oerhört för att i mina ögon är det inget lag någonsin som filmat lika mycket. För första gången i hela mitt liv hejade jag på FBK i semin.

Nästa år med Ekholm, Larsson och Silfverberg borta så kommer jag troligen heja på dem igen. Skulle Järnkrok och Svedberg ta chansen så är jag 100% säker på att jag hejar på dem om de inte möter modo, Timrå eller Skelleftå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Då borde du verkligen avsky SAIK då de filmar mer än vad Brynäs gör. Dock så var det lite pinsamt att se Svedbergs dykning bakom mål i går.
Alla lag förstärker / filmar och det är vara att gilla läget även om det är ett otyg.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

J F K:

Jag tror och hoppas faktiskt att Järnkrok har tagit åt sig av allt snack om filmningar. Skulle kännas bra att få uppskatta han för hans hockeyspel istället för att förakta honom för hans skådespeleri.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

J F K:De gånger du ser  Silfverberg  trilla så reser han sig direkt jagar vidare han ligger inte kvar för få domarens uppmärksamhet som var fallet bland en del i FBK.

Kommentera