1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481802 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1495538

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Med en bättre målvakt hade skellefteå vunnit. Sjukt nog så skulle jag nog innan finalen sagt att SAIK hade en mycket bättre målvakt än Brynäs... Nu blev Eriksson allt sämre i slutspelet.
Silfverberg är en bra spelare med ett ruskigt bra skott. Låt vara att han fått många poäng tack vare minst sagt släpphänt målvaktsspel, men skottet är ruggigt. Det kändes som om SAIK måste överträffa sig själva för varje mål framåt medans Brynäs alltid fick ett par billiga mål per match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Skellefteå klarade knappt av att göra ett enda mål på Svedberg under hela matchserien. Nog tror jag det var något annat än att de hade sämre målvakt än Brynäs som gick fel.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Brynäs har ju gått igenom säsongen och framförallt finalserien med mängder av enkla mål, man slänger iväg puckar på måfå som letar sig in, visst har man folk på kassen men väldigt många mål är bara ren tur.
Nåja Brynäs vinner guldet fast jag överlag tycker saik varit bättre och idag var det stundtals bara ett lag på banan, men det handlar om att göra mål och de gjorde brunäs.

Sveriges bästa lag är saik no doubt, men i finalserien sviktade målvakten rejält och Brynäs kunde vinna tyvärr.
Fast nu lägger jag ingen större vikt vid det utan låter arnio och erat å de andra småtrollena fira sitt första sm-guld för dom var knappast stora nog att titta på hockey 99
Kommentera